Over aandacht niet te klagen. Zowel Roger Selder uit Roermond als Ricky Lee uit Geleen presenteerden deze week hun nieuwe singles in het TVEllef programma 'Mister X'. De liedjes werden allebei massaal gedeeld op facebook.

Roger Selder - Flying without my wings

Rollercoaster

Roger Selder zou dolgraag in de voetsporen treden van zijn idool Danny Vera. Maar ook de nummers van Johnny Cash en Kris Kristofferson sloegen goed aan in het programma Mister X. 

Het liedje "Flying Without My Wings" sluit perfect aan bij Roger's  muzieksmaak en lijkt op zijn lijf geschreven.

Roger vond het Mister X avontuur echt een rollercoaster: "Super enthousiast, leuke reacties en dat is ook wel een beetje waar je het voor doet."

Roger Selder

Op facebook werd het liedje van Roger massaal gedeeld.

Ricky Lee - Beautiful Island

Golden Oldies

Ricky Lee, de charmezanger uit Geleen, steekt het niet onder stoelen of banken: golden oldies zingt hij het liefste. Dat was ook te merken in het programma Mister X. Een gevoelige ballad van Elvis, een swingend nummer van The Cats, Ricky draait zich de hand er niet voor om.

Toch heeft Ricky nog nooit een eigen nummer uitgebracht en dat is opmerkelijk gezien het groot aantal jaren dat hij in de muziek actief is. Daarom was Ricky nog meer dan de andere artiesten blij met de verrassing die Mister X voor hem had.

Het nummer Beautiful Island leek Ricky wel op het lijf geschreven. Mister X laat merken dat hij van alle markten thuis is, en zelfs voor Golden Oldies fan Ricky Lee een gloednieuw nummer kan maken in de stijl van de zanger. 

Ricky: "Muziek is alles, daar kun je je gevoel in kwijt. Het nummer van Mister X gaat over het land van mijn ouders, Indonesië."

Ricky Lee

Ook Ricky's liedje werd massaal gedeeld op facebook. 

Beluister ook de andere liedjes van de Mister X artiesten op Spotify