TV11 VIP en het Keske: Kijken waar en wanneer je wil
TV11 VIP en het Keske: Kijken waar en wanneer je wil
Met 't Keske wil TVEllef in navolging van Netflix en Videoland nu Limburg veroveren met een eigen streamingsdienst. Onder de naam TV11 werd onlangs een eigen streaming service gelanceerd, met een Android kastje als handig device voor elk scherm.

Of je nu van muziekprogramma's houdt, graag op de hoogte blijft van hetlaatste nieuws uit de regio of gewoon geniet van echt 'Limburgs gezeiver' van ôs Agnes, TVEllef staat altijd voor je klaar. Het succes van de alom bekende Limburgse zender TVEllef reikt ver buiten zijn grenzen. Hoewel het eerder lastig was om de zender te bekijken buiten de grenzen van Midden- en Zuid-Limburg, is het nu mogelijk om je favoriete programma's vanaf elke locatie te bekijken met dit handige device. En dan hebben we het natuurlijk over ‘t Keske. 

Wat is het Keske?

‘t Keske is een televisie box die je aansluit op een scherm naar keuze. Hierdoor heb je niet alleen toegang tot alle programma’s van TVEllef, maar ook tot veelgebruikte apps zoals YouTube, Netflix en Videoland. De TV11 app draait exclusief op ‘t Keske. Wil je graag je favoriete TVEllef programma’s streamen, later verder kijken of TVEllef live bekijken zonder Ziggo abonnement? Dan is ‘t Keske in combinatie met een TV11 VIP abonnement een ideale oplossing. 

Hoe werkt het Keske?

De TV11 app staat standaard op het Keske. Deze heb je nodig om alle TVEllef programma’s op een scherm naar keuze te streamen. Je hoeft geen gekke fratsen meer uit te halen met downloaden en installeren, je plugt enkel ‘t Keske in je televisie. Vervolgens zoek je je favoriete app op. Plug and play! 

Wil je liever je handen niet branden aan de installatie van ‘t Keske? Dan kun je via deze link kiezen voor een VIP plan waarin installatie is inbegrepen!

Wat kost het?

Bij aanschaf van ‘t Keske krijg je nu het eerste jaar TV11 VIP GRATIS!

Lid worden van TV11 is geheel kosteloos. Voor slechts €11 euro per JAAR sluit je normaalgesproken een abonnement af voor TV11 VIP, waardoorje automatisch toegang hebt tot alle programma’s van TVEllef. Je abonnement wordt NIET automatisch verlengd

De kosten van ‘t Keske zijn eenmalig €25 euro.

Kaup ‘t Keske en ontdek de voordelen op www.keske.tv

Waar wacht je nog op?