In Kerkrade reed vannacht een auto tegen een ANWB paal en knalde enkele meters verder in een struikgewas. Op 28 juni 2004 reed op dezelfde plek een vrachtwagen een buurtwinkel binnen met drie doden als gevolg.

De ramp

In 2004 reed een vrachtwagen, die was geladen met staalplaten, de steile Haanraderweg af. De remmen van het voertuig bleken niet te werken en hij reed met hoge snelheid de t-kruising met de Meuserstraat op. Hij wist nog een groep schoolkinderen te ontwijken maar het was niet te voorkomen dat de vrachtwagen een winkel in reed. De vrachtwagenchauffeur en twee winkelmedewerkers kwamen hierbij om het leven. 

...

Ongeval

Op de plek waar in 2004 het winkelpand stond, heeft vannacht weer een ongeval plaatsgevonden. Om 00.20 uur reed een auto komende vanaf de Haanraderweg die uitmondt in een T-splitsing met de Meuserstraat rechtdoor tegen een ANWB paal en knalde enkele meters verder in het struikgewas. Bij het eenzijdige ongeluk moest de bestuurder van de auto met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis.  

Foto: Track 88