Op woensdag 6 januari werd de eerste aflevering van het tweede seizoen van het muziek/amusementsprogramma Mister X uitgezonden op TVEllef.

Mister X

In het Tv-programma Mister X gaat een geheimzinnige muziekproducent aan de slag met een aantal artiesten. Ze stellen zich muzikaal voor door het zingen van drie nummers: Een lijflied, een nummer van hun idool en een evergreen. Op basis van deze gebrachte nummers creëert Mister X een passend en volledig nieuw nummer voor alle deelnemers.

Het succes van dit programma blijkt na seizoen 1; oud-deelnemer Jonathan kwam met zijn door Mister X geschreven nummer 'Meisje ik zie je graag'  binnen in de i-Tunes top 100 van België en bracht daarna nog een succesvolle single uit genaamd 'Wij Alleen'.

Artiesten van Mister X Seizoen 2

Artiesten van Mister X Seizoen 2 Foto's: Peter Woods

Seizoen 2

In het nieuwe seizoen van Mister X ontmoeten we gaandeweg acht nieuwe artiesten. Met dit kleurrijke en talentvolle gezelschap belooft het wederom een prachtig en muzikaal seizoen te worden. Woensdagavond hebben we kennis mogen maken met de eerste drie deelnemers van het tweede seizoen. Soul girl in hart en nieren Jaqueline bijt het spits af met het nummer 'Natural Woman'

Mister X Afl. 1 - Jaqueline: 'Ik laat het gewoon op me af komen'

Ook Elvis-fan Michel Sings presenteerde zijn veelzijdigheid met zijn zelfgeschreven nummer 'Schmerzfehler' . De Vlaamse Sammy Bergmans waagt een kans met 'Hoop Doet Leven' .

Kijk iedere woensdagavond na het nieuws van 18 uur naar een nieuwe aflevering van Mister X op TVEllef of volg Mister X via de Livestream op TVEllef.