Dit is een bijzonder jaar; het coronavirus heeft de wereld in zijn greep en het is nog maar de vraag of we dit jaar de feestdagen samen met vrienden en familie kunnen doorbrengen. Het is goed om te laten merken dat je aan je naasten denkt. Bel ze op, stuur ze een kaartje of misschien maak je ze wel blij met een cadeautje uit deze lijst.

1. Telefoon-desinfectieapparaat

Telefoon-desinfectieapparaat Amazon.com

Als je het hebt over een cadeau geschikt voor 2020 dan zou deze eigenlijk op nummer 1 moet staan. Dit telefoon-desinfectieapparaatje heeft een UV-powerlamp die tot 99,99% van bacteriën en ziektekiemen elimineert. Het is draagbaar, klein en je kan het ook nog gebruiken om je telefoon draadloos op te laden.

Dit kleine handige apparaatje is al verkrijgbaar voor € 20,99 op Amazon.

2. Cup heater

Cup heater Amazon.com

Het gebeurt wel eens - dan heb je een kopje koffie of thee gemaakt en vergeet je het vervolgens tot dat het koud is. Eenvoudig op je bureau te plaatsen. Stroomvoorziening met 5V USB-uitgang, dus je kan het ook aansluiten op je computer.

Deze cup heater is op Amazon te vinden voor € 13,96

3. Snijbestendige handschoenen

Snijbestendige handschoenen Amazon.com

Dit is de oplossing voor onhandige handjes. 

Hou je handen heel voor € 21,02

4. Schoonmaakslippers

Schoonmaakslippers Amazon.com

Super hondig als je houdt van een schone vloer maar je niet zo veel tijd hebt om te poetsen. Of als je gewoon lekker warme voeten wil. 

Deze schattige schoonmaak slippers met afneembare zool koop je op Amazon voor € 9,49.

5. Anti-condens kit

Anti-condens kit Amazon.com

Het beslaan van je bril is zeker een groter probleem geworden door het dragen van een mondkapje. Deze anti-condens spray beschermt langdurig en effectief het beslaan van je zonnebrillen, skibrillen, veiligheidsbrillen etc. 

Deze anti-condens set is verkrijgbaar voor € 13,53 op Amazon.

6. Insecten vanger

Insecten vanger Amazon.com

Wil je op veilige afstand blijven van die vieze spin maar hem ook niet dood willen maken? Dan is dit de oplossing!

Klik hier om deze critter catcher te kopen voor € 11,34

7. Seal je eten

Seal je eten Amazon.com

Food waste tegengaan én geld besparen op de lange termijn? Deze vacuüm sealer helpt je daarbij. Het voedsel behoudt zijn smaak en vochtigheid en blijft op deze manier lang vers. Nog een voordeel: meer ruimte in je vriezer zonder al die bakjes.

Op Amazon is deze vacuüm sealer € 35,59. Klik op deze link.


8. Draagbare kledingstomer

Draagbare kledingstomer Amazon.com

Stomen is een duurzame en effectieve manier om je kleding te reinigen, kreukvrij te maken en wasbeurten te besparen. Het mondstuk is breder ontworpen om een groter oppervlak te kunnen stomen , maar ook om de geproduceerde stoom zo evenreding mogelijk te verdelen. Ook makkelijk mee te nemen. 

Op Amazon kun je deze stomer kopen voor € 21,99