Vierentwintig vakjes. Maar nu niet met de gebruikelijke chocolade verrassing. Verwen je zelf in december, om het jaar stralend af te sluiten, met deze hele bijzondere adventskalenders.

1. Rituals

Rituals

Denk je aan Rituals, dan denk je aan jezelf lekker verwennen. Al jarenlang boven aan het lijstje van leuke cadeautips. Maar 24 kleine rituals verassingen maken deze december wel heel speciaal. 

2. MAC Exclusive Boom Boom Wow Complete

MAC Exclusive Boom Boom Wow Complete

Wil je in december pas echt shinen, dan is deze MAC Exclusive Boom Boom Wow Complete adventskalender wat je zoekt. Maak plaats op je make-up tafel, want met Kerstmis zal je stralen als nooit te voren. 

3. Geurkaarsen

Geurkaarsen

Wat zal het bij jou thuis lekker ruiken, met deze geurkaarsen adventskalender. Elke dag een ander geurtje? Of bewaar je ze zodat het volgend jaar ook nog lekker ruikt?

4. DECLÉOR Essential Oils

DECLÉOR Essential Oils

Aromatherapiespecialist Decléor biedt een reeks natuurlijke, op Essentiële Olie gebaseerde huidverzorgingsproducten. Maak je selectie compleet met deze adventskalender, en dompel jezelf onder in deze unieke beauty routine. 

5. Shaun het Schaap

Shaun het Schaap

Ons favoriete schaap heeft ook een eigen adventskalender. Met alle figuren uit de serie en zelfs een bordspel. Leuk voor de kids. Maar eigenlijk stiekem ook leuk voor ons. Wie houdt er niet van dit schaap?

6. Maak hem gewoon zelf!

Maak hem gewoon zelf!

Heb je overal gezocht, maar kun je toch niet kiezen? Of wil je iemand echt verrassen met een persoonlijk cadeau? Maak je adventskalender gewoon zelf